Toepassing bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren zijn er in verschillende toepassingen. Het belangrijkste van een bedrijfsvloer is dat deze praktisch en comfortabel is. Deze worden op maat toegepast en zijn geschikt voor allerlei soorten bedrijven, zoals winkels, showrooms, scholen en kantoren. Maar ook voor magazijnen, werkplaatsen, garages en fabrieken. SmitFloor heeft al ruim 25 jaar ervaring met het smeren-, gieten- en onderhoud van verschillende soorten bedrijfsvloeren. Of je nu kiest voor een gietvloer, Epoxyvloer of een vloer van Beton Cire, wij hebben de geschikte toepassing voor iedere situatie.

Kwaliteit

Bij het toepassen van een bedrijfsvloer voor jouw bedrijf houdt SmitFloor er altijd rekening mee dat deze van goede kwaliteit is. Ofwel: slijtvast, veilig, vloeistofdicht, onderhoudsvriendelijk en in veel kleuren leverbaar. Alle bedrijfsvloeren kunnen op grotere schaal gebruikt worden. Afhankelijk van het gebruik van de vloer (bijvoorbeeld een productieruimte of voor de entree van een pand) zorgt SmitFloor voor een passende vloer.

 

Wil je meer weten over de beste toepassing voor jouw bedrijfsvloer? Neem dan contact met ons op. Weet je al wat je graag wil? Vraag dan onze offerte aan.

Vraag nu online je offerte aan