BADKAMERVLOER

Wist je dat een gietvloer ook uitermate geschikt is als badkamervloer en toiletvloer? Door de verschillende eigenschappen en rustieke uitstraling kunnen we een gietvloer aanbevelen voor iedere badkamer. Hoe groot of klein je badkamervloer ook is! We hebben de voordelen van een gietvloer voor in de badkamer hieronder voor je op een rijtje gezet.

Geen hak- en breekwerk

Normaliter is het plaatsen van een nieuwe badkamervloer een hels karwei. Bij SmitFloor is dit zeker niet het geval. Vaak kan de gietvloer namelijk direct over de oude tegelvloer geplaatst worden. Hierdoor blijft een hoop hak- en breekwerk bespaard. Afhankelijk van het oppervlak kan een gietvloer binnen slechts drie dagen worden aangebracht. Meer weten over het plaatsen van een gietvloer over de bestaande tegelvloer? Je leest het hier.

Naadloos geplaatst

De badkamer is de meest vochtige ruimte in huis. Doordat onze vloeren naadloos worden geplaatst ontstaan er geen naden en randen waar vuil en schimmel zich kunnen verzamelen. Mede hierdoor is een gietvloer perfect voor in de badkamer.

Comfortabel

Een gietvloer van SmitFloor is niet alleen praktisch en mooi, het voelt ook nog eens erg comfortabel aan. Het materiaal voelt zacht aan de huid, wat goed uitkomt in de kamer waar men vaak op blote voeten loopt. Je hoeft niet bang te zijn dat je uitglijdt, want onze vloeren worden niet glad als ze nat zijn. Ook is een gietvloer van SmitFloor goed te combineren met vloerverwarming. Wat wil een mens nog meer?

Water- en vuilafstotend

De oppervlakte van de vloer is vloeistofdicht waardoor vuil moeilijk kan hechten. Het reinigen van de vloer volstaat vaak met een mop en lauw water, dat scheelt weer in de kosten. Let er op dat je nooit met een schuursponsje of schuurmiddelen poetst en reinig nooit met chloor of bleekmiddelen. Dit kan de coating van de vloer beschadigen waardoor de gietvloer minder lang mee gaat. Wel is de coating prima bestendig tegen een sanitair reiniger, dus kunnen de vloer en wanden ontkalkt worden.

Ruimtelijk en modern

Naast de vele praktische voordelen is een gietvloer in de badkamer natuurlijk ook gewoon erg mooi. De strakke afwerking, neutrale kleur en het naadloze design maken dat een gietvloer de badkamer vaak optisch groter laat lijken. Of je nu juist gaat voor industrieel, rustiek of modern, een gietvloer van SmitFloor heeft het allemaal.

Wandafwerking

Voor het volledige effect kunnen we de gietvloer ook als wandafwerking aanbrengen, wat de badkamer tot een mooi geheel maakt. Hierdoor lijkt de badkamer al snel een oase van rust en is het plaatje echt compleet. Wil je juist alleen de muren in deze betonlook? Ook dat is mogelijk.

INSTAGRAM

Wil je op de hoogte blijven val al onze mooie projecten of inspiratie opdoen? Volg ons!

INSTAGRAM

Wil je op de hoogte blijven val al onze mooie projecten of inspiratie opdoen? Volg ons!