LiquidDesign

Wij van SmitFloor vinden deze vloertoepassing erg gebruiksvriendelijk. Omdat het een gietvloer is heb je geen hinder van snijverlies of het uitwerken van een banenplan. LiquidDesign van Forbo Eurocol is een natuurlijke en blijvend veerkrachtige gietvloer met een zeer mooie look & feel. LiquidDesign is krasbestendig wat het een solide vloer maakt.

De natuurlijke componenten kurk, lijnolie en het biopolymeerbindmiddel zijn hernieuwbaar, waardoor deze vloer milieuvriendelijk is. Vanwege de esthetische uitstraling van LiquidDesign maakt het de vloer zeer bruikbaar voor toepassing op scholen, ziekenhuizen, maar ook in woningen of bedrijfsruimten. De vloer is zelfs goed toe te passen in sportruimtes.

De voordelen van LiquidDesign van Forbo Eurocol:

  • Onderhoudsvriendelijk, stofvrij en goed te reinigen
  • Naadloos
  • Slijt- en krasvast
  • Vloeistofdicht en blijvend-elastisch daardoor veerkrachtig
  • Geluiddempend
  • Milieuvriendelijk
  • Verkrijgbaar in 30 aantrekkelijke kleuren

Kleuren

LiquidDesign is verkrijgbaar in 30 kleuren. In onze showroom hebben we van alle kleuren stalen en de kleur Bark is in het groot aangebracht.

Onderhoud

Het oppervlakte van de vloer is vloeistofdicht en vuil kan daardoor moeilijk hechten. Het reinigen van de vloer volstaat vaak met een mop en lauw water maar gebruik geen schuursponsje of schuurmiddelen en reiniger nooit met chloor of bleekmiddelen. Het aanbrengen van een goede inloopzone en anti kras doppen onder kasten, banken en stoelen verhoogd de levensduur van de gietvloer. Zie voor meer tips onze pagina onderhoud.

In onze showroom hebben wij verschillende vloeren van Forbo Eurocol in verschillende kleuren in het groot liggen. Kom gerust kijken of neem contact op voor vragen.

Vraag nu online je offerte aan