Toepassingen

SmitFloor heeft ruime ervaring met de bewerking van verschillende soorten vloeren voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan gietvloeren, epoxyvloeren, vloeren van Beton Ciré en Beton Design. Ieder project en iedere toepassing vraagt om een andere aanpak en type materiaal. Niet ieder materiaal is geschikt voor iedere ruimte of voor het gebruik van de ruimte.

Niewbouw Berckelbosch Eindhoven-6

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw of een nieuwbouwproject zijn er belangrijke punten om rekening mee te houden als je net een nieuwe vloer in een ruimte hebt liggen, dit in verband met vuil en stof. SmitFloor levert vloeren bij verschillende nieuwbouwprojecten en weet als geen anders waar je zoals op kunt letten om de nieuwe vloer zo mooi en onbeschadigd te houden tijdens de bouw.

Lees meer
PU gietvloer uni kleur

Verbouwing of renovatie

Gaat u verbouwen en wilt u een nieuwe vloer?
Een naadloze gietvloer is dan zeker een goede optie. Deze kan aangebracht worden op een nieuwe dekvloer maar ook overeen een bestaande tegelvloer. Door de dunne laagdikte is het ideaal om over een bestaande tegelvloer heen te werken. Tevens zijn al onze vloeren zeer geschikt voor vloerverwarming.

Lees meer
epoxy - gietvloer

Bedrijfsvloeren

Ook bedrijfsvloeren zijn er in verschillende toepassingen. Deze zijn op maat te maken en hierbij adviseren wij de beste vloer voor jouw situatie. Want of deze nou tegen een stootje moet kunnen of praktisch en mooi moet zijn, SmitFloor denkt met je mee voor een passend resultaat.

Lees meer
Garage vloeren beton - Smitfloor

Garagevloeren

Sommige vloeren moeten extra sterk en slijtvast afgewerkt worden zoals bijvoorbeeld een garagevloer. Een garagevloer moet veilig, stevig en slijtvast zijn. Hiervoor is het mogelijk om een anti-slipkorrel aan te brengen in de gietvloer. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een geschikte gietvloer of vloercoating.

Lees meer
nieuwe-vloer

Nieuwe vloer

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Ga dan voor één van de gietvloeren van SmitFloor. Voor iedere wens is er een geschikte gietvloer te realiseren. Ook hoef je bij een nieuwe gietvloer geen rekening te houden met hak- en breekwerk, de nieuwe vloer kan namelijk vaak direct over de oude tegelvloer worden aangebracht. Onze gietvloeren zijn beschikbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen.

Lees meer
badkamervloer

Badkamervloer

In de badkamer wil je graag comfort, rust en een momentje voor jezelf. Wist je dat een gietvloer perfect te combineren is met vloerverwarming? Ook voelt de vloer zacht en verend aan, zodat je er lekker met je blote voeten op kunt lopen. Ook de uitstraling van een gietvloer staat mooi in de badkamer, of je nu gaat voor modern en sereen of natuurlijk en trendy, er is altijd een gietvloer die bij jouw wensen past.

Lees meer
woonkamer

Woonkamervloer

De woonkamer is één van de fijnste en meest persoonlijke ruimtes in je huis. Je nieuwe woonkamervloer moet natuurlijk naadloos aansluiten op je interieur. Voor iedere smaak en iedere wens is er een geschikte gietvloer denkbaar. Of je nu gaat voor strak en modern of robuust en natuurlijk, er is altijd een gietvloer die bij je past.

Lees meer
Keukenvloeren

Keukenvloer

In de keuken wil je kunnen koken, eten, drinken en leven. Doordat onze gietvloeren altijd naadloos worden geplaatst ontstaan er geen randen en nader waar vuil en stof zich kan verzamelen, in tegenstelling tot een tegel- of houten vloer. Ook is een gietvloer gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. Zo kun je met een gerust hart je culinaire uitspattingen verwezenlijken.

Lees meer
nieuwbouw

Nieuwbouw

Lees meer
kantoovloeren

Kantoorvloeren

Lees meer
winkel-vloeren

Winkel vloer

Lees meer
slaapkamervloeren

Slaapkamer- vloeren

Lees meer
appartementvloeren

Appartement vloeren

Lees meer
moderne-vloeren

Moderne vloeren

Lees meer
landelijke-gietvloeren

Landelijke vloeren

Lees meer
restaurant-vloeren

Restaurant vloer

Lees meer

Vraag nu online je offerte aan