Toepassingen

SmitFloor heeft al ruime ervaring met de bewerking van verschillende soorten vloeren. Denk hierbij aan gietvloeren, epoxyvloeren, vloeren van Beton Ciré en Beton Design. Ieder project vraagt om een andere aanpak en type materiaal. Niet ieder materiaal is geschikt voor iedere ruimte of voor het gebruik van de ruimte.

Niewbouw Berckelbosch Eindhoven-6

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw of een nieuwbouwproject zijn er belangrijke punten om rekening mee te houden als je net een nieuwe vloer in een ruimte hebt liggen, dit in verband met vuil en stof. SmitFloor levert vloeren bij verschillende nieuwbouwprojecten en weet als geen anders waar je zoals op kunt letten om de nieuwe vloer zo mooi en onbeschadigd te houden tijdens de bouw.

Lees meer
PU gietvloer uni kleur

Verbouwing of renovatie

Gaat u verbouwen en wilt u een nieuwe vloer?
Een naadloze gietvloer is dan zeker een goede optie. Deze kan aangebracht worden op een nieuwe dekvloer maar ook overeen een bestaande tegelvloer. Door de dunne laagdikte is het ideaal om over een bestaande tegelvloer heen te werken. Tevens zijn al onze vloeren zeer geschikt voor vloerverwarming.

Lees meer
Epoxyvloeren SmitFloor

Bedrijfsvloeren

Ook bedrijfsvloeren zijn er in verschillende toepassingen. Deze zijn op maat te maken en hierbij adviseren wij de beste vloer voor jouw situatie. Want of deze nou tegen een stootje moet kunnen of praktisch en mooi moet zijn, SmitFloor denkt met je mee voor een passend resultaat.

Lees meer
Garage vloeren beton - Smitfloor

Garagevloeren

Sommige vloeren moeten extra sterk en slijtvast afgewerkt worden zoals bijvoorbeeld een garagevloer.

Lees meer

Vraag nu online je offerte aan