SmitFloor heeft al ruime ervaring met de bewerking van verschillende soorten vloeren. Denk hierbij aan gietvloeren, epoxyvloeren, vloeren van Beton Ciré en Beton Design. Ieder project vraagt om een andere aanpak en type materiaal. Niet ieder materiaal is geschikt voor iedere ruimte of voor het gebruik van de ruimte.

 

Garagevloeren

Sommige vloeren moeten extra sterk en slijtvast afgewerkt worden zoals bijvoorbeeld een garagevloer.

 

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw of een nieuwbouwproject zijn er belangrijke punten om rekening mee te houden als je net een nieuwe vloer in een ruimte hebt liggen, dit in verband met vuil en stof. SmitFloor levert vloeren bij verschillende nieuwbouwprojecten en weet als geen anders waar je zoals op kunt letten om de nieuwe vloer zo mooi en onbeschadigd te houden tijdens de bouw.

 

Bedrijfsvloeren

Ook bedrijfsvloeren zijn er in verschillende toepassingen. Deze zijn op maat te maken en hierbij adviseren wij de beste vloer voor jouw situatie. Want of deze nou tegen een stootje moet kunnen of praktisch en mooi moet zijn, SmitFloor denkt met je mee voor een passend resultaat.

 

Bekijk onze verschillende projecten of neem een kijkje in onze showroom waar wij diversen mogelijkheden aan je kunnen laten zien. We bespreken de wensen en adviseren in de meest geschikte vloer voor jouw project!