Wie is SmitFloor?

SmitFloor is een servicegericht familiebedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van naadloze vloeren, zoals Betonlook vloeren (BetonDesign en Beton Ciré), gietvloeren op basis van polyurethaan (PU), cementgebonden vloeren, kurk genaamd LiquidDesign en epoxyvloeren.
SmitFloor maakt (design) vloeren voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De vloeren van SmitFloor kom je tegen in showrooms, bedrijfshallen, woonkamers, keuken maar ook in badkamers en garages. De epoxyvloeren zijn zeer geschikt als kelder-, garage- of fabrieksvloer.

In 1993 is Ko Smit begonnen in een oud pand met 1 medewerker onder de naam Smit Facilitair. Momenteel heeft Smit Facilitair 12 medewerkers in dienst en is gevestigd in een respectabel bedrijfspand in Geldrop (Eindhoven) waar groei mogelijk is. Smit Facilitair is een stabiele onderneming waar het leuk is om te werken voor fijne klanten.

Smit Facilitair heeft twee handelsmerken namelijk SmitFac Professional Cleaning Solutions en SmitFloor Professional Flooring Solutions. SmitFac is gespecialiseerd in vloeronderhoud, tapijt- en meubelreiniging, raambekledingreiniging en specials.

Wij hebben een sterk bedrijfsbureau dat de opdrachten degelijk voorbereidt waardoor een efficiënte uitvoering voor onze klanten gegarandeerd is. Veelal wordt gewerkt vanuit vastgelegde processen en goede voorbereidingen. Verantwoorde uitbreiding kan alleen plaats vinden met goed opgeleid en getraind personeel dat gedurende het gehele jaar actief is. Ons doel: Een langdurige relatie met onze klanten en medewerkers op basis van integriteit.

Showroom

Bezoek onze showroom of kom online voor een video call!
Elke vloer heeft zijn eigen uitstraling en de bijbehorende eigenschappen. Iedere lifestyle is anders en moet passen bij de juiste naadloze vloer. De keuzes zijn eindeloos en laat u daarom eerlijk adviseren, wat wel en niet bij u past. Kleurstalen zijn belangrijk voor uw beeldvorming en de afstemming van uw interieur. Deze sturen wij dan ook graag voor u op.

Kom gerust langs in onze showroom om de vloeren te voelen en te zien. Om u rustig te kunnen adviseren maken we graag een afspraak voor een showroom bezoek. Bel gerust even, dat mag ook: ‘kan ik zo even langs komen?’.

Bezoekadres

De Hooge Akker 27,
5661 NG  Geldrop

Vraag nu online je offerte aan