Vloeren

Met een gietvloer in huis of bedrijfsruimte ben je verzekerd van een moderne, strakke en onderhoudsvriendelijke vloer. Gietvloeren worden naadloos gegoten en zijn bovendien vloeistofdicht. Ideaal en geschikt voor iedere ruimte. SmitFloor heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verschillende soorten gietvloeren, elk met zijn eigen uitstraling en bijbehorende voordelen. Altijd een vloer die bij je past.

Beton Cire - Smitfloor

Beton Ciré

Iedere moderne woning of bedrijfsruimte is geschikt voor het toepassen van Beton Cire. Deze strakke afwerking van ambachtelijk handwerk zorgt voor een stijlvolle afwerking in huis of in een bedrijf. Dr. Schutz is een toonaangevend producent en leverancier van Beton Cire, coatings en gietmassa’s en fabrikant van producten om Beton Ciré mee te maken.

Lees meer
Smitfloor beton vloeren

BetonDesign

Forbo Eurocol Nederland B.V. is een toonaangevend producent en leverancier van bouwtechnische producten en fabrikant van Betonlook product BetonDesign. Het BetonDesign is een gebruiksklare pasta-afwerklaag voor het realiseren van een decoratieve betonuitstraling op o.a. vloeren en wanden in een laagdikte van 1 – 1,5 mm.

Lees meer
Polyurethaan-PU-Gietvloer- woonkamer

Polyurethaan (PU) gietvloer

Een Polyurethaan (PU) gietvloer is elastisch, krasvast en vloeistof dicht. De PU gietvloer voelt prettig en warm aan en is zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. De PU gietvloer is duurzaam en is geschikt voor alle ruimtes in een bedrijf of woning zoals in een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en toilet. Door de op kleur aangebrachte aflak is de vloer volledig UV bestendig en dus kleurvast. Ook als er veel zon op de vloer staat, zal deze dus zijn kleur behouden.

Lees meer
LiquidDesign van Forbo Eurocol - bedrijven - smitfloor

LiquidDesign

Wanneer je op zoek bent naar een slijtvaste, naadloze en geluiddempende vloer, die toepasbaar moet zijn op grote oppervlakten zoals voor scholen, bedrijfsentrees, winkels en ziekenhuizen, is LiquidDesign van Forbo Eurocol de oplossing. LiquidDesign onderscheidt zich van bestaande gietvloeren zoals PU of epoxy. Het opvallende is dat Eurocol met deze vloer de vergelijking maakt met een vloerbedekking. Maar omdat deze gegoten wordt en dus niet in banen wordt gelegd is deze compleet naadloos.

Lees meer
Polyurethaan-PU-Gietvloer- woonkamer

Floorcolouring

Je hebt net een nieuw huis gekocht of de vloer in je huidige woning is wel toe aan een opknapbeurt. Een lastige keuze want waar kies je voor? Een strakke- en gladde betonlook vloer geeft je woning een industriële en stoere uitstraling. Floorcolouring van Eurocol maakt het mogelijk om verschillende kleuren te combineren zodat het gewenste resultaat ontstaat voor de vloer.

Lees meer
LiquidDesign van Forbo Eurocol - bedrijven - smitfloor

Epoxyvloeren

Epoxyvloeren zijn als gietvloer of als rol epoxy coating verkrijgbaar. Zeer geschikt als bedrijfsvloer, magazijnvloer of fabrieksvloer. Maar epoxyvloeren zijn ook voor een keldervloer of garagevloer uitermate geschikt.

Lees meer
deco design 4

Decodesign

DecoDesign van Forbo Eurocol is een relatief nieuwe, decoratieve en stijlvolle gietvloer, geschikt voor zowel vloer- als wandafwerking. Door de combinatie van een basis laag met een opgespoten pixeldessin ontstaat er een stijlvolle vloer met een rustieke, pure uitstraling die doet denken aan de Terrazzo trend.

Lees meer

Vraag nu online je offerte aan