Je bent hier:

Gietvloer in Eindhoven

5.0
Gebaseerd op 40 beoordelingen
powered by Google
js_loader

30 jaar ervaring

Sinds 1996 een familiebedrijf

Showroom in Geldrop

Showroom naast Eindhoven

Overweeg je een gietvloer in Eindhoven?

Zoek je een stijlvolle, duurzame vloeroplossing in Eindhoven? Overweeg dan een gietvloer. Gietvloeren zijn niet alleen modern en strak, maar ook uiterst praktisch. Ze zijn naadloos, makkelijk in onderhoud en ideaal voor elke ruimte, van woonkamer tot kantoor. In Eindhoven vind je Smitfloor als specialisten die gietvloeren aanbieden in een scala aan kleuren en afwerkingen. Of je nu een industrieel uiterlijk wenst of een warme, huiselijke sfeer, met een gietvloer kan het allemaal.

Sinds 1993 is Smitfloor de leverancier voor een gietvloer in Eindhoven

SmitFloor is een echt familiebedrijf in de buurt van Eindhoven (Geldrop) en dat merk je aan de persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij jouw project. Oprichter Ko Smit begon in 1993 met Smit Facilitair voor het reinigen en onderhoud van vloeren. Intussen staat de tweede generatie aan het roer, in de persoon van de broers Arlan en Mark Smit. Zij legden zich toe op het aanbrengen van gietvloeren, waarmee zij zich hebben ontwikkeld tot specialist.

  • Betrokken vakmensen over de vloer
  • Warme uitstraling in elke gietvloer
  • Sinds 1996 een familiebedrijf
  • Uitstekend aanbevolen door onze klanten
Edwin MEdwin M
18:22 16 Apr 24
Eind 2023 kennis gemaakt met SmitFloor en gedegen advies, duidelijke en scherpe prijs gekregen. Prima door voor en tijdens uitvoering goede communicatie en vakmensen. Na oplevering aandacht voor service en klanttevredenheid. Ik raad ze aan omdat ze een goede vloer leveren tegen een scherpe prijs en zonder gezeur.
James FamilyJames Family
11:55 15 Apr 24
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met SmitFloor! We kregen vooraf alle informatie over de kosten en het tijdsbestek voor de voltooiing en alles was perfect en niet te vergeten: onze garagevloer zag er geweldig uit! Ook voor extra werkzaamheden zullen wij bij hen terugkomen!
Ernst BreelErnst Breel
18:02 10 Apr 24
Wij hebben een professionele PMMA en epoxy vloer in ons bedrijf laten maken door Smit Floor, met super resultaat! De mannen van Smit Floor zijn kundig, werken netjes en goed bereikbaar, een aanrader - ook voor bedrijfspanden!
Ada Van hekAda Van hek
09:48 09 Apr 24
Van aanschaf tot eindresultaat perfecte communicatie en snelle reactie op vragen. Geen druk, je wordt geadviseerd rustig over je ( prijzige ) aankoop na te denken, zoals het hoort.Fijne medewerkers die meedenken om het mooiste resultaat te bereiken.Niets dan lof voor SmitFloor!
Gino VerkuijtenGino Verkuijten
15:48 08 Apr 24
Complimenten heren !!! Vakmanschap op en top. We zijn erg blij dat we voor jullie gekozen hebben Goed in de planning netjes afspraken nakomen aardige nette jongens die snappen hoe het moet !!! Ga zo door. TOPBEDRIJF gr werner verkuijten. Oranjekade helmond
RonRon
09:52 08 Apr 24
We hadden meerdere (kleine) issues, maar na overleg is alles naar tevredenheid opgelost. Alleen jammer dat SmitFloor hier niet meer proactief in is geweest, hier is ruimte voor verbetering.Door een opstapeling van problemen, waren we in eerste instantie geen tevreden klanten. Gelukkig stond SmitFloor open voor communicatie om ons zodoende toch nog tevreden te stellen. De binnen kozijnen is Arlan eigenhandig komen herstellen, de vloer is opnieuw gemaakt om de vreemde plekken en rolbanen eruit te halen en er is een oplossing gevonden voor onze beschadigde voordeur. Dit heeft vanuit onze kant meer moeite gekost dan wenselijk was, maar we zijn blij dat uiteindelijk alles is opgelost.We beseffen ook dat we een beetje pech gehad hebben en we hopen dan ook dat SmitFloor bij een eventuele volgende keer de beloftes waar kan maken. De vloer ligt er uiteindelijk mooi bij.In september/oktober 2020 hebben we een gietvloer laten maken in het gehele (nieuwbouw) huis.-tijdens de werkzaamheden is er "niet betreden" op onze voordeur geplakt, waardoor de verf beschadigd is geraakt, dit is vandaag nog steeds zichtbaar. Moet overgeschilderd worden. (Oplossing voor gevonden);-tijdens de werkzaamheden is er primer op de binnen kozijnen gekomen (dit werd in eerste instantie zelfs ontkend), waardoor alle kozijnen opnieuw geschilderd dienen te worden, ze waren namelijk al geschilderd, erg jammer. (Door Arlan hersteld);-we werden helemaal niet op de hoogte gehouden, we moesten zelf informeren, wat ik niet geheel klantvriendelijk vond. Dit is natuurlijk een persoonlijke wens;-bij het plaatsen van meubels en plinten is gebleken dat de vloer niet helemaal waterpas is. Hier zijn we nooit over geïnformeerd. Dit had opgelost kunnen worden, voor het aanbrengen van een gietvloer. Misschien valt dit niet onder de werkzaamheden van SmitFloor, maar ik had verwacht dat dit gecontroleerd zou worden voordat er een gietvloer gemaakt werd;-na oplevering bleek de vloer zeer kras gevoelig. Na onderzoek van ongeveer een half jaar, bleek dat de fabrikant van de vloer verkeerde instructies had gegeven (kan SmitFloor uiteraard niets aan doen), waardoor de vloer zo kras gevoelig was geworden. Er werd aangeboden de vloer opnieuw te maken, op zich heel netjes, maar dan zou wel het gehele huis leeg moeten zijn.. geen makkelijke opgave en we zouden zelf moeten opdraaien voor eventueel gemaakte kosten. We werden verder niet tegemoet gekomen, erg jammer. Uiteindelijk akkoord gegaan met het herstellen van alleen de begane grond, zodat alleen deze verdieping leeg gemaakt moest worden. Voor ons een ok oplossing, want dit viel nog wel te overzien. De vloer was na de eerste herstelpoging niet naar wens, er zaten vreemde plekken in en rolbanen. Na contact met SmitFloor is dit gelukkig snel opgelost.
Andre VerheesAndre Verhees
11:06 27 Mar 24
Smitfloor : hele goede service, betrouwbaar, pro-actieve communicatie en accurate planning. Het resultaat is een prachtige duo-tone smeervloer, die het huis een totaal andere luxe uitstraling geeft????????
Paul MaasPaul Maas
11:34 13 Jan 24
Mooie vloer gegoten in het nieuwe huis. Helemaal top
jeroen grubenjeroen gruben
13:23 28 Dec 23
Twee weken geleden door SmitFloor een PU en Epoxy gietvloer laten aanbrengen. Zeer nette werkers met oog voor detail. Resultaat is dan ook een prachtige vloer waar duurzaamheid en gebruiksgemak vanaf straalt. Zeer aan te bevelen firma.
Leon ScheepersLeon Scheepers
20:40 11 Aug 23
Piet de LeeuwPiet de Leeuw
11:44 12 May 23
SmitFloor heeft in ons appartement de prefab beton trappen voorzien van drie lagen epoxycoating, uitgevoerd door een vriendelijke jonge man Bink Bogers.Alle contacten en afspraken zijn naar volle tevredenheid verlopen.Het resultaat is super mooi.
patricia geurtspatricia geurts
13:07 30 Apr 23
Heel netjes geholpen en geadviseerd. Veel keuze.
Diana en Bart-JanDiana en Bart-Jan
19:47 07 Sep 22
SmitFloor heeft voor ons een vloer gegoten in de garage. Die ziet er daardoor moderner en lichter uit en is beter schoon te houden. We zijn goed geadviseerd over het type vloer dat geschikt zou zijn. Er waren bovendien veel opties voor kleuren en afwerking. Het contact was vriendelijk en professioneel en alle afspraken werden keurig nagekomen zonder dat we er zelf achteraan hoefden te bellen. Uiteindelijk is een beschadiging die door een andere firma was gemaakt snel, netjes en kosteloos weggewerkt. Al met al zijn we dus zeer tevreden met zowel de vloer als de samenwerking met het bedrijf SmitFloor.
Astrid ClaasAstrid Claas
19:52 14 Aug 22
Wij zijn zeer tevreden over Smitfloor . Ze leveren kwaliteit en zijn professioneel . Ze hebben ons goed geïnformeerd over de verschillende vloeren . De uitvoering ging ook helemaal volgens planning en ze waren zeer vriendelijk!
Fijn bedrijf zonder allures! In de showroom hebben we fijne, professionele en vooral belangrijk eerlijke uitleg gehad.Goede communicatie voor, tijdens en na het werk in je woning. Later controle met hier en daar kleine reparatie waar ze totaal niet moeilijk over doen.Aanrader, voor mocht je een gietvloer willen!
Miriam StaassenMiriam Staassen
17:00 30 Jul 22
Onze architect heeft Smitfloor aanbevolen en daarom ook een afspraak gemaakt bij Smitfloor. We kregen meteen een goede uitleg, de offerte was duidelijk en klopte met de afrekening nadat de vloer klaar was.In mei door Smitfloor een liquidvloer op de hele benedenverdieping laten maken. We hebben gekozen voor een mengsel van twee kleuren: sand met pearl. De vloer is prachtig geworden en de medewerkers zijn zeer correct. Afgelopen week is Mark nog een keer geweest om nog iets bij te werken en ook dat verliep prima. Afspraken worden nagekomen en alles deskundig nagelopen.Genieten elke dag van onze mooie vloer en zijn blij met onze keuze. En.....we krijgen ook van onze vrienden complimenten over de vloer!!!
Lars BouterLars Bouter
14:01 22 Apr 22
Fijn familie bedrijf. Arlan bedankt voor de mooie gietvloeren en de beton ciré muren! Wij zijn er blij mee! ???
Marjon SwinkelsMarjon Swinkels
10:13 15 Feb 22
Zeer tevreden over onze liquid design vloer!Het advies, het nakomen van afspraken en de uitvoering hebben wij als zeer professioneel ervaren en heeft een mooi eindresultaat opgeleverd.
Hidde MattheeuwseHidde Mattheeuwse
15:53 10 Feb 22
Topvloer gelegd door Smitfloor. Makkelijk schoon te houden en uniek. Aanrader!
jean-pierre heijdenjean-pierre heijden
09:01 15 Jan 22
Duidelijke site zelf heb ik geen ervaring met het bedrijf
Stef SchenkelaarsStef Schenkelaars
17:13 14 Jan 22
Zeker een aanrader! In de showroom een duidelijke uitleg gekregen over de opties en mogelijkheden.Het daadwerkelijke gieten bestond uit meerderde lagen, de lagen werden op verschillende dagen aangebracht op een hoog tempo.Wij zijn erg blij met het resultaat. De vloer is heel comfortabel en door het mixen van kleuren minder besmettelijk dan we vooraf dachten.Dit bedrijf is een aanrader, professioneel en netjes gewerkt bij ons.
Hans HerreboutHans Herrebout
19:34 17 Sep 21
Super tevreden met onze prachtige vloer!! Bedankt "dreamteam" van Smitfloor.
Loes van DommelenLoes van Dommelen
12:59 08 Apr 21
Wij hebben bij Smit Floor een PU gietvloer laten plaatsen voor in de hal, keuken en bijkeuken. We zijn er super tevreden over, communicatie verliep vlot en het zijn echte vakmannen.
Jannet CoppoolseJannet Coppoolse
19:16 07 Apr 21
De broers Arlan en Mark Smit hebben een marmoleum gietvloer, genaamd Liquid Design, aangebracht in onze nieuwe woning. Geen eenvoudig karwei, maar heel goed gelukt, zonder oneffenheden. Het meedenken, de communicatie en hun vriendelijkheid maakt het ook tot een topervaring. Een aanrader dus! Dank heren!
Loek JanssenLoek Janssen
10:25 04 Nov 20
Mooie beton ciré vloer gelegd. Team van Smit Floors was heel snel met het aanbrengen en professioneel. Maatwerk was nodig voor de afvoer van de inloop douche en dat is goed verzorgd door ze. Aanrader!
Ceryl WiltinkCeryl Wiltink
11:18 20 Oct 20
Om onze oude tegelvloer op de begane grond te moderniseren heeft SmitFloor een gietvloer gestort, in donkergrijze betonlook.De intake in de showroom was prettig, met uitleg over de verschillende type vloeren en een onmiddelijke berekening/schatting van de kosten die niet meer veranderde.Omdat het gietproces (voor ons) in verschillende lagen gebeurde (Egaline, gietvloer en beschermlagen) welke steeds uit moesten harden hebben we een week afgesproken gedurende welke de werkers met de sleutel van het huis konden komen en gaan wanneer nodig.De vloer zelf is erg mooi en vakkundig gelegd. Zelfs toen bleek dat de betonlook op sommige plekken afweek (Het blijft tenslotte handwerk om de kleuren te mengen), werd zelfs aangeboden om het met een nieuwe laag opnieuw te doen. Dit was echter onnodig, we zijn erg blij met de vloer!
Mark van LieshoutMark van Lieshout
08:06 10 Apr 20
Afgelopen jaar hebben we zelf onze badkamer uitgebouwd en gerenoveerd. Arlan heeft ons geadviseerd over het afwerken van de vloer i.v.m de PU gietvloer die er zou gaan komen. Deze week was het eindelijk zover. Arlan heeft een mooie lichtgrijze PU vloer aangebracht. Het resultaat is super. De vloer ziet er strak uit en geeft een moderne uitstraling. Een aanrader.
Peer Van KemenadePeer Van Kemenade
20:39 09 Apr 20
We hebben onze schouw laten doen door smitfloor met betondesign. Fijn personeel. Super strak en nauwkeurig. Heel blij met het resultaat.
Yves LeblancYves Leblanc
12:35 02 Apr 20
Supermooie vloer geleverd, top kwaliteit, service en stiptheid. Niets op aan te merken, erg tevreden. Denkt mee over de meest geschikte oplossing.
Wij zijn super blij dat wij gekozen hebben voor floorcolouring bij Smitfloor! We werden goed geïnformeerd tijdens ons kennismakingsbezoek aan Smitfloor. Wij zijn heel erg blij met het resultaat, en blij dat wij voor floorcolouring hebben gekozen! Heel erg bedankt voor de goede service en het mooie resultaat!!
Stijn van GeelStijn van Geel
14:08 11 Feb 20
Heel blij met onze nieuwe vloer! Keurig gelegd en aardig personeel. Handig om in de showroom de verschillende opties te kunnen zien:)
Doret SchulkesDoret Schulkes
13:58 14 Jan 20
Fijn bedrijf met een showroom waar de verschillende soorten vloeren naast elkaar te zien zijn. Ook goede voorlichting over de eigenschappen van de verschillende types. Prettige mensen om mee te werken.
Bob RBob R
11:01 08 Jan 20
Wij zijn super tevreden over onze prachtige vloer ! Onze vloer ligt inmiddels ruim een jaar en we zijn nog steeds erg blij met de keuze.Smitfloor heeft ons ook prima geholpen. De showroom met verschillende voorbeelden was erg fijn en de service perfect !super bedankt !
Fred Van Der HorstFred Van Der Horst
15:30 17 Dec 19
Dankzij het vakmanschap en de service van Smitfloor beschikken we nu over een prachtige gietvloer, zeer tevreden over het resultaat!
Carmen W.Carmen W.
14:38 17 Dec 19
Ontzettend blij met onze prachtige beton design vloer gemaakt door SmitFloor. Na deskundig advies gesprek was de keuze snel gemaakt. De heren zijn altijd bereikbaar voor overleg. Het resultaat is precies zoals gehoopt.
js_loader

Vraag nu online je offerte aan