Project in Valkenswaard,

de gehele begane grond en trap van een villa
120 m2

De bestaande villa in Valkenswaard is geheel verbouwd. Op de begane grond zijn enkele muren verwijderd om een grote leef keuken te creëren. Vaak bij renovatie projecten is de ondervloer niet overal hetzelfde. Bij dit project was de bijkeuken voorzien van een ander soort vloer dan de woonkamer. Hier is gekozen om juist alle woonvertrekken één geheel van te maken. De BetonDesign is daarom naadloos aangebracht in de woonmaker, entree, keuken en zelfs de bijkeuken. Een vloer dat één geheel is zonder drempels zorgt voor veel meer rust in huis.

Beton Design wordt in twee lagen opgebouwd wat voor een heel gaaf effect zorgt. Enerzijds geeft dit een gemêleerd effect wat de vloer minder vuil gevoelig maakt. Door het intensief schuren is de vloer glad wat zeer ten goede komt voor het onderhoud. De vloer is geheel vloeistof dicht wat betekend dat vervuiling makkelijk is weg te nemen.